HOLD UBUDNE GÆSTER VÆK

Tyverialarm til dit hjem

Føl jer ekstra sikre med en tyverialarm og hold ubudne gæster væk – både når i er ude og hjemme. Se hvilke muligheder, der passer til dig og din familie. Husk, at du også kan få videoovervågning til dit hjem.

Nem betjening

Vores systemer er nemme at betjene for både børn og voksne. Vi finder den løsning, der passer bedst til dig.

Med eller uden abonnement?

Du vælger selv, om du vil have en løsning med eller uden abonnement.

Gratis app

Alle vores systemer kan betjenes via en gratis app. Det giver dig et fuldt overblik over systemets status.

Privatalarm

Hos KV Sikring tilbyder vi flere forskellige sikringsløsninger til private boliger. Lige fra mindre simple tyverialarmer, til større systemer, der også omfatter komplet skalsikring af hele boligen og evt. i kombination med videoovervågning og elektronisk aflåsning af boligen, når denne forlades.

Home alarm system

Nem betjening

Vores systemer er nemme at betjene for både børn og voksne. Betjeningen sker enten via en personlig kode, berøringsfri adgangsbrik eller fjernbetjening. 

Alle vores systemer kan betjenes via gratis app til smartphone eller tablet, hvorved det er muligt altid at få et fuldt overblik over systemets status.

Du ejer selv

Vi tilbyder hverken leasing eller leje – hos KV Sikring ejer du selv din tyverialarm. Vi anvender udelukkende anerkendte og forsikringsgodkendte produkter, som ikke er låst kun til én installatør. Dette giver dig som kunde en større frihed, idet du ikke er bundet til samme installatør.

Med eller uden abonnement?

Du bestemmer selv, om din tyverialarm skal sende alarmhændelser til dig selv (uden månedlige omkostninger), eller kobles op på vores rigspoliti godkendte kontrolcentral, som er bemandet 24/7 og altid er klar til at reagere på alarmer efter aftalt forholdsordre (typisk tilkald af kontaktpersoner eller afsendelse af vagtpatrulje).

Opkobling til vores kontrolcentral koster for privatalarmer kr. 211,- inkl. Moms og uanset antallet af enheder tilsluttet tyverialarmen!

Få et intelligent hjem med Smart Home

Opgrader din tyverialarm med Smart Home. Her er det kun fantasien, der sætter grænserne. KV Sikring leverer skræddersyede løsninger, som gør dit hjem intelligent.

Den perfekte løsning til dit hjem med elektronisk tyverisikring

Lad os sammen finde den rigtige løsning til dig og din familie.

Kontakt os