Erhvervsalarm

Hos KV Sikring tilbyder vi professionelle sikringsløsninger til din virksomhed eller offentlige institution. Vi ved, hvor vigtigt det er, at sikkerheden altid er i højsædet, så der ikke skal bruges tid på unyttige bekymringer, men at der i stedet kan fokuseres på virksomhedens kerneområder.

Vi udfører alt fra mindre, simple installationer, til store alarm- og adgangskontrolsystemer, som omfatter flere områder, bygninger eller geografiske lokationer, hvor systemerne har en overliggende central management software.

KV Sikring er ISO9001-certificeret alarminstallatør.

Overvågning 24/7

Vores erhvervsløsninger kan enten sende alarmhændelser direkte til kunden selv, eller kobles op til vores rigspoliti godkendte kontrolcentral, hvor uddannet personale sidder klar døgnet rundt, for at behandle indkomne alarmhændelser. Kontrolcentralen vil ved modtagelse af alarmhændelser og tekniske alarmer, reagere efter aftalt forholdsordre (typisk tilkald af kontaktpersoner eller afsendelse af vagtpatrulje). Opkobling til kontrolcentralen tilbydes til en lav månedlig pris, uanset størrelsen på systemet.

Du ejer selv

Hos KV Sikring køber din virksomhed tyverialarmen og har ejendomsretten over denne efterfølgende.

Vi benytter udelukkende forsikringsgodkendte og anerkendte produkter, som ikke er låst til kun én installatør. Dette giver jer en større fleksibilitet og sikkerhed for jeres investering.

KV Sikring tilbyder leasing/finansiering i samarbejde med et leasingselskab.

Med eller uden serviceaftale

Hos KV Sikring tilbyder vi vores erhvervskunder en serviceaftale på anlægget.

Serviceaftalen omfatter 24/7 tilkald af tekniker, samt årlig servicegennemgang af hele anlægget. Derudover aftaler, hvor reservedele i forbindelse med reparation er inkluderet.