TRÆT AF BORTKOMNE NØGLER?

Elektroniske låse

Slip for besværet med nøgler! Få installeret en elektronisk smart-lås på hoveddøren og oplås døren med kode, adgangsbrikker eller fingeraftryk.

Nemmere hverdag med en smart lås

Er du træt af at lede efter dine nøgler? Med en Zafe T-Lock elektronisk dørlås bliver hverdagen nemmere, da du slipper for at bære nøgler, og i stedet kan låse døren op ved hjælp af fx fingeraftryk, kodetastatur, brik eller med sin smartphone eller smartwatch.

Zafe T-Lock er velegnet til hoveddøre i boliger, kontorer, osv. Den elektroniske lås – også kaldet smart lås – har et pænt nordisk design og er lavet i rustfrit stål. Zafe T-Lock fås også i farverne sort, hvid og messing.
Den udvendige del af Zafe T-Lock er IP55 godkendt og tåler at sidde udenfor.

Zafe T-Lock passer på dørens eksisterende låsekasse, og er derfor også særligt velegnet til døre med 3-punkts låse, hvor døren kan låses, uden at det er nødvendigt at løfte op i håndtaget først.

Nem betjening af elektronisk lås

Er du bekymret for om det er svært? Bare rolig. Al konfiguration og oprettelse/sletning af adgange med pin-koder, fingeraftryk, m.m. foregår via bluetooth og via en meget intuitiv dansk app. App’en er selvfølgelig gratis og passer til smartphones med enten iOS eller Android styresystem.

Kan åbnes ved hjælp af:

Betjen din elektroniske lås fra hele verden

Hvis du vælger at tilkøbe Zafe Wi-fi Gateway, kan du betjene Zafe T-Lock  via app’en, uanset hvor i verden du befinder dig. Med Zafe Wi-fi Gateway bliver Zafe T-Lock kompatibel med Amazon Alexa og Google Home.

Denne funktion er genial, hvis du rejser meget, og du har brug for at familie eller venner pludselig skal kunne komme ind i din bolig.

Du kan sagtens vælge at bruge din elektroniske lås uden Zafe Wi-fi Gateway. Så foregår betjeningen blot via bluetooth, og du skal være i nærheden af låsen.

Zafe Wi-fi Gateway kan købes hos KV Sikring for kun 700 kr.

Opret koder til midlertidig adgang

Når du har et elektronisk låsesystem på din hoveddør, kan du let oprette tidsbestemte pin-koder, som kun virker i en foruddefineret tidsperiode. Det er supersmart, hvis fx håndværkere, rengøring eller lignende skal have adgang til din bolig. På den måde risikerer du ikke, at personerne kan komme ind, hvis de ikke længere skal have adgang. Det er også muligt at oprette engangs pin-koder.

Automatisk dørlås

Få din hoveddør til at låse automatisk ved at oprette et tidsskema. Så kan du fx få din elektroniske dørlås til at låse automatisk hver aften kl. 20 eller om morgenen, når alle fra husstanden er taget af sted. På den måde undgår du en ulåst hoveddør.

Intelligente features

*Safe WiFi Gateway skal tilkøbes for denne funktion. Kan købes til en pris á 700 kr. hos KV Sikring.

Gratis app til iOS & Android

Du kan vælge at låse din elektroniske dørlås op med kode, brik eller fjernbetjening. Men du kan også låse din dør op med din iPhone eller anden smartphone, der har android styresystem. Hele familien kan bruge app’en. Så er du sikker på, at alle kan komme ind, lige meget hvornår på døgnet det er.

Du kan tilmed oprette og slette adgange nemt og hurtigt via app’en, men du kan også holde øje med, hvornår døren har været låst og åbnet. Desuden kan du se låsens batteristatus.

Slip for nøgler!

Opret en engangs PIN-kode til håndværkeren eller et nyt fingeraftryk på få sekunder direkte fra mobilen!

Passer direkte på eksisterende ASSA modullåsekasser og på 3-punktslåse med oval nøglecylinder. Monteres uden at bore huller i døren.

  • 200 fingeraftryk og brikker
  • 150 PIN-koder
  • Tidsbestemte koder/brikker
  • Gratis brug af dansk app
  • Rustfrit stål i lækkert design – tåler regn og frost

 

Pris inkl. installation kr. 3.995 ,-

Installation af elektronisk lås

Når du køber en elektronisk lås hos KV Sikring, får du også installation med i pakken. Dermed får du en helt ny og ekstra sikker lås til dit hjem uden at skulle tænke på noget. Det eneste du skal gøre, er at downloade app’en til din smartphone eller tablet. Herefter kan du vælge, hvilke metoder du vil bruge til at låse din dør op. 

Kan jeg få elektronisk lås til en gammel dør?

Ja, det kan du godt, hvis der er installeret en låsekasse, der passer til Zafe T-Lock. Alternativt kan låsekassen udskiftes til en ny låsekasse. Hvis du er i tvivl, om din låsekasse passer til en smart lås, kan du altid få hjælp fra os

Pris på elektronisk lås

SMART-LÅS

TIL PRIVAT OG ERHVERV
3.995 kr Inkl. installation
  • 200 fingeraftryk
  • 150 PIN-koder
  • Tidsbestemte koder/brikker
  • Gratis APP

Nem adgang til sommerhuset

Har du et sommerhus, som du udlejer og vil du gerne slippe for besværet med nøgler? Få installeret en elektronisk smart lås i dit sommerhus. Så kan både du og eventuelle familiemedlemmer eller lejere få nem adgang til sommerhuset.

Hvis du udlejer dit sommerhus kan du nemt oprette engangskoder til dine lejere. Du behøver ikke engang selv dukke op, hvis du tilkøber en Zafe Wi-fi Gateway. Med denne kan du betjene låsen, lige meget hvor du er i verden. 

Hvordan får den elektroniske lås strøm?

Låsen bruger 4 x AAA-batterier, der let kan udskiftes. Batterierne sidder på indvendige side af døren, så det er let at udskifte, og således at batterierne ikke bliver udsat for ekstrem kulde eller varme.

Skulle uheldet alligevel være ude, og batterierne er løbet tør, så kan du tilslutte en powerbank via micro usb-porten, der sidder i bunden af låsen. 

Fordele ved en elektronisk lås

Hvorfor skifte til en elektronisk lås?

Hvis du har et almindeligt låsesystem i din hoveddør kan du med fordel udskifte din gamle lås til en smart lås. En elektronisk lås letter både hverdagen for dig og din familie, men den øger også sikkerheden. På den måde kan du slappe bedre af, når du er ude af huset.

Du kan også få installeret en elektronisk lås på din terrassedør eller døren til dit skur for nemmere adgang. Så slipper du også for at holde styr på nøglerne hertil.  

Køb elektronisk lås

Har du brug for en ny og mere sikker lås til din hoveddør eller terrassedør? Så køb en elektronisk lås hos KV sikring. Her får du oven i købet installation af lås med til kun kr. 3.995. Kontakt os og vi hjælper dig, så hurtigt som muligt.

Hvad med at gøre dit hjem endnu smartere og sikrere med Smart Home, tyverialarm eller videoovervågning?

Få et intelligent hjem med Smart Home

Opgrader din tyverialarm med Smart Home. Her er det kun fantasien, der sætter grænserne. KV Sikring leverer skræddersyede løsninger, som gør dit hjem intelligent.

Den perfekte løsning til dit hjem med elektronisk tyverisikring

Lad os sammen finde den rigtige løsning til dig og din familie.

Kontakt os