Ring til os på 71 96 96 55 eller besøg os på
Forside Profil Tyverialarmer Adgangskontrol Videoovervågning Tågesikring Smart Home Referencer Kontakt

Referencer:

Hos KV Sikring lever vi af tilfredse kunder. Vi vægter kvalitet og pålidelighed meget højt. Mange af vores kunder har fulgt os igennem mange år. På denne side er et udpluk, samt nogle udtalelser.

"Vi har i rigtig mange år samarbejdet med KV Sikring, og kan kun anbefale dem som en rigtig god og samarbejdsvillig leverandør, der løser opgaver til vores fulde tilfredshed."

Jan Thybo
Indehaver - Bilhuset Thybo


"Vi har med stor succes brugt KV Sikring som leverandør af overvågnings- og sikringsanlæg. KV Sikring har formået at afmystificere alt det tekniske ved alarm- og videoovervågningsudstyr. Jeg føler, at vi har fået en kyndig vejledning i hele projektet, således at sikkerhed og kvaliteten er sikret og nemt kan fremskaffes, hvis vi skulle få brug for at udskrive evt. dokumentation for et uventet besøg."

Morten Westerdahl
Direktør - Hjælpemiddeldepotet I/S


"Vi er utroligt glade for vores samarbejde med KV Sikring. KV Sikring hjælper os som leverandør af sikringsanlæg, både med at installere nye anlæg, konvertere gamle anlæg, udbygge eksisterende anlæg, samt ikke mindst fejlretning på vores installationer.
KV Sikring løser altid opgaverne til stor tilfredshed, med gennemsigtige priser, samt vigtigst af alt, stor fleksibilitet.
Vi kan kun anbefale KV Sikring som sikringspartner."


Meik Christensen
Risikokoordinator - Egedal Kommune

Kontakt os:

Udfyld nedenstående kontaktformular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.KV Sikring ApS
Saturnvej 13
4040 Jyllinge

Telefon:
71 96 96 55
Mail:
info@kvsikring.dk
CVR: 34471134