Ring til os på 71 96 96 55 eller besøg os på
Forside Profil Tyverialarmer Adgangskontrol Videoovervågning Tågesikring Smart Home Referencer Kontakt

Hvem kommer og går?

Hos KV Sikring tilbyder vi komplette adgangskontrolløsninger, hvad enten det drejer sig om én enkelt dør eller flere hundrede. Med adgangskontrol får din virksomhed fuld kontrol over, hvem der kommer og går.

Integreret løsninger
Vores adgangskontrol kan integreres som en del af en samlet sikringsløsning. Det kan fx være integration med tyverialarm, så tyverialarmen frakobles når der gives adgang til et specifik område, eller integration med videoovervågning, eller styring af bygningsautomatik, som fx ventilation og lys.

Slip for bøvlet med nøgler
Erstat de fysiske nøgler med elektroniske nøglebrikker, som giver dig mulighed for at styre al adgang nemt og hurtigt. Helt uden at skifte låse og håndtere nøgler. Du vælger selv hvem der skal have adgang – og på hvilke tidspunkter. Mistes en nøglebrik kan denne nemt slettes fra systemet.

Fuldt overblik
Den daglige administration klares nemt og overskueligt via software, som giver mulighed for at håndtere døre, brugere, kalendere og historik.

For mere information om hvordan vi kan hjælpe med installation af adgangskontrol, eller vores løsninger generelt, kontakt os på 71 96 96 55 eller via vores kontaktformular her.

Kontakt os:

Udfyld nedenstående kontaktformular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.KV Sikring ApS
Saturnvej 13
4040 Jyllinge

Telefon:
71 96 96 55
Mail:
info@kvsikring.dk
CVR: 34471134